Dårlig kredit reparation–Løse problemet

Det er muligt at lave dit dårlige kredit med tid, tålmodighed og beslutsomhed. Det første skridt i at reparere dårlig kredit er fastsættelse problemer med penge.
1) få en kredit rapporter om dig selv og tjek hvad der er på dem. Få gå din gratis til www.annualcreditreport.com. Det er tilladt af amerikansk lovgivning at få en gratis kopi fra hvert af de tre store kredit selskaber en gang hver 12 måned.
2) når du har dine kreditrapporter, tjekke dem for nøjagtighed. Hvis der er nogen fejl eller ting du er uenig med, er du entiltled af Fair Credit Reporting Act loven at bestride noget i den rapport, der ikke er korrekt. Skriv til kredit indberettende virksomhed og forklare, hvilke problemer der er. De vil derefter undersøge sagen og lade dig vide, hvad der sker. Hvis de finder information ikke er korrekt, vil de løse det på din kredit rapport.
Desværre kan du ikke fjerne noget negativt, der er præcise oplysninger om dig. Kun tiden kan gøre. Men tilføjer flere gode oplysninger hjælper.
3) Hvis dit kredit skal repareres, begynde at arbejde på det nu. Begynde at betale off gamle ubetalt gæld og lån, begyndende med de mindste.
4) start betale mere end det minimum betaling på din nuværende kreditkortbetalinger.
5) får ikke nogen ny gæld. Dette er vigtigt. Gøre det til en prioritet at komme ud af gælden. Skære op (eller låse op) kreditkort, hvis de er et problem for dig. Gøre det en forpligtelse til at blive gældfri.
6) bor inden for din hjælp. Oprette et budget og leve af den.
7) Begynd at spare penge. Hvis du har dårlig kredit, er det meget nemmere at købe et hjem eller en bil med en kontant ned betaling, end uden en.
Der findes mange kilder til hjælp. Consumer Credit Counseling Service er en af bedste hjælp reparation kredit og få gæld under kontrol. Deres hjemmeside er placeret på Consumer Credit Counseling Service giver budget rådgivning, uddannelses-programmer, gæld management bistand og boliger rådgivning. Der er også mange lokale afdelinger af denne nonprofit organisation, så tjek for en i nærheden af din placering.
Der er mange “for profit” organisationer, der vil hjælpe dig med gæld konsolidering lån, men pas på! De er ofte meget dyre. Du kan få gratis pålidelig hjælp, som du kan stole fra en non-profit organisation som Consumer Credit Counseling Service i stedet for at betale flere hundrede dollars for en af dem. Eller du kan uddanne dig selv og gøre det gratis.
Nogle andre gode steder at gå online for flere kredit og finansielle råd er noteret på min hjemmeside på