Den bedste Black Friday Legetøj Tilbud på Amazon Nu

Her er vores foretrukne anvendelser for Amazon Echo uden for huset. Du vil opdage virksomheder, der udgiver hjem business audio-bøger til at tilbyde dig mulighed for at forbedre din livsstil på farten – mens de udøver, rejser både til og fra dit job, gå din hund rundt om blokken, eller blot slappe af på dit hus. Sarah Tew / CNET De fleste mennesker vil være tilfredse med de mere overkommelige Paperwhite for deres Kindle ebook læsning og grundlæggende Kindle behov, men hvis du vil have det bedste af det bedste med en antiglare skærm – og har ikke noget imod at betale en præmie for det – Oasis er velsagtens det, når det kommer til en præmie ebook enhed.

Du kan få en aftale om en Kindle Paperwhite for $ 85 (spar $ 45), Kindle for $ 60 (spar $ 30) og den luksuriøse Kindle Oasis for $ 175 (spar $ 75). Når du er logget på, skal du gemme navnene på alle de biblioteker, hvor du har lånerettigheder, så du kan se hele det valg, der er tilgængeligt for dig. Kom MP3 musik kan også spare en hel del af kontanter. Et papir kort er en anden rigtig god idé at holde i bilen, just in case, selv om de bliver sværere at finde. Vi vil holde opdatere denne liste som tilbud ændre sig, men på grund af den stadigt længere forsendelse vinduer, vil vi foreslå nogen, lydbog der ønsker at få fat i en Kindle denne feriesæson handle snart.

Abonner på vores daglige fokus på de bedste tech tilbud på nettet – fra telefoner til gadgets og meget mere. Er du i øjeblikket klar til at finde en temmelig enkel måde at opbygge overskud på nettet i lidt kendte nichemarkeder? Det gode ved denne enhed er, at den altid er klar, og du behøver ikke at trykke på knapper for at bruge den. Alexa begynder at søge efter tilgængelige enheder, så sørg for, at dine hovedtelefoner er tændt og er klar til tilslutning. Bemærk, at din Echo-enhed skal være inden for Wi-Fi-rækkevidde (sådan udvider du dit Wi-Fi udendørs) eller har forbindelse til telefonens hotspot for at fungere.

Du behøver ikke bekymre dig om, at telefonens batteri er ved at løbe tør for musik, og lydstyrken er bedre, især hvis du har et Echo Studio. Og når det kommer til batteriets levetid, har søvnmasken mere end otte timers spilletid på en enkelt opladning på 2-2,5 timer, så du kan afspille musik hele natten. Paperwhite blev sidst opdateret i november 2018. Bortset fra USB-C opladning og måske en opdateret skærm, er det uklart, hvad mere Amazon kunne tilføje til Paperwhite i 2021, så dette er en temmelig fremtidssikret gave til ivrige læsere. David Carnoy / CNET The Kids Edition til salg her indeholder en sag – der er fire tilfælde muligheder at vælge imellem – sammen med et år med Amazon Kids Plus (FreeTime Unlimited), som normalt koster $ 3 om måneden og giver dig adgang til hundredvis af børnebøger.