Nyd det gode sommervejr med en parasol

Det danske sommervejr er lige rundt om hjørnet, og for mange gælder det om at være under solens stråler så lang tid som muligt. Selvom du bare er i Danmark, kan du altså hurtigt opleve at blive solbrændt, og derfor er det vigtigt, at du ikke opholder dig i solen hele dagen. Hvis du alligevel gerne vil være udenfor og nyde det gode danske sommervejr, kan du købe en parasol til din altan eller terrasse.

 

Når du starter jagten på din nye parasol, vil du hurtigt finde ud af, at udvalget er rigtig stort. Derfor kan det være svært for dig at finde ud af, hvad for en parasol der faktisk passer bedst til dine behov og din terrasse eller altan. For at blive klogere på det, kan du herunder få et par tips til, hvad det kan være en god idé at overveje og måle i forbindelse med din nye parsasol.

 

Hvis du både skal have nye havemøbler, planter, en parasol og måske en terrassevarmer og grill til din terrasse i år, kan det hurtigt blive en dyr omgang for dig. Derfor kan du vælge at låne penge til de forskellige udgifter på Consumerloans.dk.

 

Det skal du være opmærksom på

  • Det kan være en god idé at starte med at finde ud af, hvor stor din parasol skal være. Det afhænger naturligvis af, hvor meget plads der er på din terrasse eller altan. Hvis arealet er meget lille, bør du ikke købe en parasol med en omkreds på mere end 2,5 meter. Du skal også huske på, at en mindre parasol vil give dig mere fleksibilitet, og du kan både lave et solspot og et skyggespot på din terrasse eller altan, fordi den er nem at flytte.

 

  • Du bør også overveje, hvilken form din parasol skal have. De fleste parasoller er runde, men afhængigt af hvilken form din altan/terrasse har, og hvordan du ønsker at dække for solen, kan det være, at en firkantet eller aflang parasol vil passe bedre.

 

  • Mange modeller kan knækkes i stangen, og det er altså en smart funktion, som du helt sikkert vil blive glad for. På den måde får du nemlig mulighed for at vinkle og ændre på skyggestedet, uden du behøver at flytte hele parasollen.

 

  • Farven er naturligvis også vigtig, da parasollen kommer til at indgå som et element i den samlede indretning af terrassen.